Wat neem ik mee naar de opvang?

Voor eten, drinken, flesvoeding, luiers en slaapzakken zorgen wij. Wij vragen aan jullie om in een tas een setje reserve kleding mee te geven. Het liefst lekker zittende speelkleding waarvan het niet erg is dat het vies wordt. Spenen en knuffeltjes mogen bij ons blijven liggen of weer mee in de tas naar huis genomen worden, net wat jullie prettig vinden. Je maakt ons extra blij als de jasjes, buitenspeelpakken, schoenen en/of regenlaarsjes voorzien zijn van een naam! 

Ik heb mijn kindje ingeschreven, en nu?

Wat leuk dat jullie voor Siemenotje gekozen hebben! Na het tekenen van het plaatsingscontract zal de pedagogisch medewerker van de groep contact met jullie opnemen voor een intake gesprek. Tijdens dat intake gesprek willen we alles te weten komen over jullie kindje, gezin, maniervan opvoeden maarook praktische zaken zoals telefoonnummers en noodnummers worden besproken. Samen plannen we dan een wenafspraak zodat jullie kindje even een paar uurtjes kan komen wennen op de groep. Soms is er behoefte aan een tweede wenmoment, ook hier is ruimte voor. 

Mijn kindje wordt vier jaar en wij willen graag gebruik maken van de BSO, gaat dat automatisch?

Mochten jullie gebruik willen maken van onze avontuurlijke en sportieve BSO is een inschrijving wel noodzakelijk. Dat kan via de website of door te mailen naar info@siemenotje.nl. We doen ons best om iedereen te plaatsen maar er is voor sommige dagen een wachtlijst dus wacht niet te lang met inschrijven!

Help! Ik heb een vraag over Konnect.

Onderaan de website staat het kopje 'handige links' daar vind je ook link naar de handleiding van Konnect. Kom je er nog steeds niet uit? Dan mag je natuurlijk altijd even mailen!

Het antwoord op mijn vraag is niet te vinden op de website.

Geen probleem! Als ouder met een kindje op de groep kun je met vragen terecht bij de pedagogisch medewerkers van de groep. Iedere groep heeft een eigen email adres voor niet dringende vragen, hierop zullen zij zo snel mogelijk reageren. Voor vragen waarop direct antwoord wenselijk is mag je altijd even bellen. Daarnaast staat ons kantoor personeel voor iedereen klaar om al jullie vragen te beantwoorden of even mee te kijken als het bijv. niet lukt met een inschrijving of ruildag o.i.d.

siemenotje, heinenoord, kdv. bso

Vertel over ons: